Aurora Druekjerne ekstrakt

Helsefordeler med Druekjerne ekstrakt

Helsemessige fordeler med Druekjerne ekstrakt
Aurora Druekjerne ekstrakt inneholder høyt flerumettede fettsyrer (PUFAs), for det meste omega-6 fettsyrer. I følge American Heart Association kan PUFA-er være gunstige for hjertet ditt hvis de brukes i stedet for mettet fett og transfett i kostholdet ditt.

Forskning viser at PUFAS kan redusere kolesterolet og risikoen for hjertesykdom. Men det er fangst: Optimal helse avhenger av riktig balanse av omega-6-fettsyrer og omega-3-fettsyrer i kroppen din. De fleste får mer enn nok omega-6-fettsyrer i kostholdet og ikke på langt nær nok omega-3-er.

Studier viser at for mye omega-6 fettsyrer kan forårsake betennelse som kan føre til kroniske sykdommer, inkludert kreft. Hvis du allerede får i deg nok omega-6 i kostholdet ditt, kan regelmessig inntak av Druekjerne ekstrakt sette omega-6-inntaket ditt på usunne nivåer.

E-vitamin
Druekjerne ekstrakt er en god kilde til vitamin E, enda mer enn olivenolje. E-vitamin er et vitamin som fungerer som en fettløselig antioksidant, som hjelper med å beskytte cellene dine mot skadelige frie radikaler som har vært assosiert med kreft, hjertesykdommer og andre kroniske sykdommer. E-vitamin støtter også immunforsvaret ditt. Forskning viser at det kan redusere progresjonen av demens, men mer studie er nødvendig.

E-vitamin tåler varme, og Druekjerne ekstrakt har et høyt røykpunkt. Men all matolje vil bli dårligere hvis den blir overopphetet. Når det er mulig, bruk kaldpresset eller utpresset presset frøolje rå i oppskriftene dine.

 • Produkt beskrivelse

  Druekjerne ekstrakt for sunn hud

  Aurora Druekjerne ekstrakt skjønnhetsfordeler kan skyldes vitamin E og omega-6 fettsyreinnhold. Frie radikaler og miljøfaktorer som sol, vind og forurensning kan gjøre et nummer på huden din. De kan øke aldringstegnene og forårsake tørr hud og misfarging.

  E-vitamin hjelper kamper med frie radikaler, så det kan bidra til å forbedre huden din når du blir konsumert i kostholdet ditt. De samme fordelene kan gjelde når den påføres direkte på huden din i form av Druekjerne ekstrakt.

  I følge Linus Pauling Institute er omega-6 og omega-3 fettsyrer avgjørende for hudens funksjon og utseende. Og omega-6-fettsyrer er nødvendige for å fungere i hudbarrieren. Den viktigste omega-6 PUFA i grapeseed olje er linolensyre. Denne fettsyren kan bidra til å redusere betennelse i hudens midtre og ytre lag.

  Andre grunner til at Druekjerne ekstrakt brukes er å:

  • fukte huden
  • leger kviser
  • lette huden
  • stram porene
  • redusere utseendet på arr
  • fjerne sminke
 • Rettningslinjer

  Energi (kcal) 884
  Fett 100 g
  Mettet fett 10 g
  Flerumettede fettsyrer 70 g
  Enumettede fettsyrer 16 g
  Kolesterol 0 mg
  Natrium 0 mg
  Karbohydrater 0 g
  Fiber 0 g
  Sukker 0 g
  Protein 0 g
  Vitamin A 0 IU Vitamin C 0 mg
  Kalsium 0 mg Jern 0 mg
  Vitamin B6 0 mg Vitamin B12 0 µg
  Magnesium 0 mg
 • Klinisk forskning

  Aurora Druekjerne ekstrakt formulering er utviklet av våre egne eksperter i samsvar med anbefalingene basert på data fra studier.

  Druekjerneformuleringen og prosessen for å utvikle gir en sikker og tilstrekkelig mengde vitaminer og fettsyrer.

  Ta en titt på mer av våre siste studier og forskning @ oppdage!

  Linus Pauling Institute

  Omega 6 fatty acids

  American Heart Association

 • Tilgjenglighet

  Verdensomspennende